Rozka v svojih prostorih ponuja edinstven ambient za možnosti organizacije dogodkov in pogostitev. Zunanje dogajanje je postavljeno na teraso v osrčju narave, v notranjosti pa se dogajanje lahko odvije v kmečkem, alpskem prostoru ali stekleni dvorani.

Poroka na Krvavcu je posebna že zato, ker svatje uživajo v čudovitem razgledu najvišje poročne lokacije v Sloveniji, svežem zraku in lepotah gora. V zimskem času pa poroka dobi še poseben, edinstven čar.

Kmečki prostor

Prostor omogoča pogostitev z do 20 sedišči. Prostor je namenjen dodatnim kreacijam v sklopu dogodka, ki ga organizirate.

Alpski prostor

Osrednji prostor hotela pričara topel in domač ambient. Prostor omogoča pogostitev z do 90 sedišči. Prostor omogoča različne postavitve v prostoru, zato je primeren za različne skupine in različne tipe pogostitve.

Steklena dvorana

Prostor omogoča pogostitev z do 50 sedišči. Prostor omogoča različne postavitve v prostoru, zato je primeren za različne skupine in različne tipe pogostitve. V sprejemnem prostoru lahko pripravimo primerno sprejemno pogostitev.

Narava

Na gorskih poteh trenutki ostanejo kot spomin v povsem drugačni luči. Travniki, pašniki, gozdovi in vrhovi gora ponujajo številne možnosti trenutkov ujetih v večnost in fotografski okvir.

Fotografija

Ujeti trenutki v večnost in fotografski okvir.

Dekoracija

Pomembni so detajli, z malenkostmi in pozornostjo prostor spremenimo v edinstven ambient po vašem okusu. Kot pri ostali organizaciji vama svetujemo tudi pri aranžiranju. Ker je narava okoli nas najlepša kulisa, tudi sami strmimo k minimalizmu in naravnim materialom.

Načrtovanje priložnosti

Dogodek naj bo odraz vas. Vaši gostje naj z našo pomočjo začutijo iskrenost in pristnost dogodka. Skupaj z vami se trudimo, da ta posebni dan pripravimo v skladu z vašimi željami in potrebami.

Prenočišča

Prenočišča v kotičku narave. Hotel Rozka ponuja prenočitvene kapacitete, ter za manjše in večje skupine.

Za rezervacijo in povpraševanje prosimo, da nas kontaktirate:

T: +386 (0) 31 336 340
E: info@hotelrozka.si

Galerija